Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
Nosič lodních kontejnerů
Ahoj, mám otázku pro kolegy, kteří jezdí s návěsovými nosiči kontejnerů. Chci koupit nosič kontejnerů pro vlastní potřebu, má být na dlouhé kontejnery, ale podle fotky 3m zepředu je asi 20 cm výš než zbytek. Buď to není na dlouhé kontejnery nebo na tom zbytku to musí být nějak podložené. Dík za pomoc.
Re: Nosič lodních kontejnerů
Ty předni držáky sou vyklápecí a na ty se kontejner nenasazuje zvrchu ale napichuje zezadu, proto 20cm rozdil, myslim že to de sklopit a dat na to
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Ale i tak jsou v úrovni toho rámu co je zapojený na točnu. Našel jsem fotku tady https://auto.bazos.cz/inzerat/187876882 ... ejneru.php Nad nápravama jsou tam nějaké 4 bloky, nevím, jestli je to na nich posazené nebo co, ale na jiných návěsech jsem to neviděl.
Zapomněl jsem dodat, že se jedná o roztahovatelný nosič kontejnérů.
V kontejneru 40 Ft je vpředu 3 metrový výřez, který do šasi zapadne.
Tady je to vidět...
Ty bloky na tom obrázku z bazošu, které jsou v příspěvku výš, se dávají pod kontejnery, 40 Ft, které výřez nemají, ale těch se už moc nevozí
Tady je to vidět...
Ty bloky na tom obrázku z bazošu, které jsou v příspěvku výš, se dávají pod kontejnery, 40 Ft, které výřez nemají, ale těch se už moc nevozí
Doma jsem tam, kam mě pošle dispečer