Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Hansov

Nosič lodních kontejnerů

Příspěvek

Ahoj, mám otázku pro kolegy, kteří jezdí s návěsovými nosiči kontejnerů. Chci koupit nosič kontejnerů pro vlastní potřebu, má být na dlouhé kontejnery, ale podle fotky 3m zepředu je asi 20 cm výš než zbytek. Buď to není na dlouhé kontejnery nebo na tom zbytku to musí být nějak podložené. Dík za pomoc.
čtv srp 08, 2024 6:24 pm

Prouza88

Re: Nosič lodních kontejnerů

Příspěvek

Ty předni držáky sou vyklápecí a na ty se kontejner nenasazuje zvrchu ale napichuje zezadu, proto 20cm rozdil, myslim že to de sklopit a dat na to :think:
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
sob srp 10, 2024 5:08 pm

Hansov

Příspěvek

Ale i tak jsou v úrovni toho rámu co je zapojený na točnu. Našel jsem fotku tady https://auto.bazos.cz/inzerat/187876882 ... ejneru.php Nad nápravama jsou tam nějaké 4 bloky, nevím, jestli je to na nich posazené nebo co, ale na jiných návěsech jsem to neviděl.
úte srp 13, 2024 8:47 am

Hansov

Příspěvek

Zapomněl jsem dodat, že se jedná o roztahovatelný nosič kontejnérů.
úte srp 13, 2024 8:56 am

Juranes

Příspěvek

V kontejneru 40 Ft je vpředu 3 metrový výřez, který do šasi zapadne.
Tady je to vidět...
Obrázek
Ty bloky na tom obrázku z bazošu, které jsou v příspěvku výš, se dávají pod kontejnery, 40 Ft, které výřez nemají, ale těch se už moc nevozí
Doma jsem tam, kam mě pošle dispečer
sob srp 17, 2024 8:45 pm

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“