Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
Re: Dakarská hospoda
Hasičák i Puma je takřka ready na pronájem do Classic Dakar. Takže tím Aleš nepojede
Tím určitě nepojede. Otázka zní, jestli na to dokáže sehnat nějakýho klienta. Zdá se, že klasici na Dakaru upřednosťnujou osobní auta před náklaďáky.
To já bych se svezl, kde se hlásit?
Taky se můžete hlásit u fesh fesh místo Alberta...
Baja poland 2024 Fesh Fesh
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
Baja poland 2024 Buggyra
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
Co se vlastně stalo na té Baje Poland? Proč byli nejprve druzí Fesh Fesh a pak Buggyra? Nepodařilo se mi to nikde zaregistrovat...
Když se podívám do výsledků, který jsou označený jako konečný, tak v nich je ve skupině Truck 1. Šoltys, 2. Vrátný, 3. Poslední a 4. Valtr. Čili předpokládám, že jde o další z mnoha bohapustých lží mentora a jeho dvorního sedmilháře.
hádám, že nepřišlo zápisné?Tod2 píše: ↑sob srp 31, 2024 3:15 pm
Taky se můžete hlásit u fesh fesh místo Alberta...
Proč Albert nejede?
Je to docela pravděpodobný. Nicméně v tom případě je to ve větší řiti, než by si člověk myslel. Zrovna Albert měl dost dobrý kmen sponzorů. To se bude Vrátnýmu těžko nahrazovat. Tak snad mu zůstanou aspoň Litevci.
-
Teď si evidentně budou moci vybrat Ford. Ale tohle se stává, nedělal bych hned z komára velblouda. Pokud bude sedět cena za pronájem, proč ne... Jarda Valtr na výlet pojede určitě, ale nejspíš jako šéf týmu. U mentora zjevně skončil a že by chtěl jet s čímkoliv od Vrátnýho, to bych se divil.
S autem od Fesh Feshe by dával Jarda smysl jedině v Africe opět... což je ale blbost, pokud Michal pojede normální Dakar.