Ani se mi to nechce překládat, je mi z toho špatně. Zkusím najít něco v češtině.
Tak v češtině jsem našla jenom neaktuální zprávy. Píše se tam, že banka dělala obchody v miliardových částkách, které se neobjevují v oficiálních bilancích. Tím stoupla částka nutná na záchranu banky na skoro jeden bilion éček.
No je to děs.Chytám se stébla.
Zkouším spediční databázi www.spedition3000.com.
Mají akci 30 dnů zdarma,jen si požadat o kod.
Jo, líbí se mi to. Ideálka na zpátečku,ale i tam.
Stačí mít přístup na internet a připojíš se odkudkoliv a nemusíš nic instalovat.
Nemusiš se vázat a ceny lepší než i jinych a kdykoliv to můžeš zrušit a pak se přihlasit.
Zkus to uvidíš a nic tím neriskuješ.
Já tak vytížil pár aut .
Autor knihy „Čierna labuť“ Nassim Taleb, ktorý správne nazval finančnú krízu v roku 2008, hovorí, že USA sú v „špirále smrti“ kvôli vládnemu dlhu.
OD ELEANOR PRINGLE
31. januára 2024 o 12:29 GMT+1
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
Európsky gigant s ďalšími problémami. Výrazný pokles výroby
Talianska federácia strojárskeho a kovospracujúceho priemyslu bije na poplach, že výroba automobilov v Taliansku v prvom štvrťroku klesla o 10 %. Jedným z dôvodov je údajne klesajúci záujem o elektrické modely.
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley