153: Co se to s tym Německem stalo, jako kluk pamatuju kdyz tam tata lital Lijánou 120, osobáky neomezeně a dneska se tam bojíš jet po ulici na koloběžce a dvakrát se odrazit
Do toho ty protesty, nepokoje, rebélie... Deutschland, Deutschland...
A to není jen německo, čim dál horší, to už abys jezdil na milimetr jak bojovej pilot
Moderátor: cuisine
Re: Rychlost s LKW
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
A pri odbočování vpravo v městě 6 kmh max:-).v Hamburgu to údajně nějaký aktivni picus policajt měři.
Nechci plevelit jiné vlákno, zeptám se zde.
Pane 153, nedá se zjistit z "nástěnky" kolik měří ten radar na konci B 178 v Zittau směrem do PL-CZ? Radar je hned za značkou konec rychlostní komunikace? Tudle jsem jel, jezdím tam poctivě 60km/hod a tlačil se na mě nějaký kolega a nelíbilo se mu že tak jedu.
Pane 153, nedá se zjistit z "nástěnky" kolik měří ten radar na konci B 178 v Zittau směrem do PL-CZ? Radar je hned za značkou konec rychlostní komunikace? Tudle jsem jel, jezdím tam poctivě 60km/hod a tlačil se na mě nějaký kolega a nelíbilo se mu že tak jedu.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
-
Bundes 60 kmh .v praxi 67 a ještě tě nevyfoti.70 + fotka a 30€,85 kmh na bundes 130.vse vyzkoušené ,zaplacené ,vždy stejný dopis i fotka.Davej bacha na pás,i v noci je vidět že ho nemas .Já se pasam vždy.Neplari pro Rumuny ,oni mají spodní SPZ přední na pantů ,za jízdy se zavře a nepřečte ji nikdo a pro Raka,ten jezdí po starému ,bundees 90+,autobahn ručička přetocena.
Ten radar je cca v místech, kde se rozšiřuje silnice směrem do D o jeden pruh a měří 60 km /hod. Já tam jezdím 65 a bez problémů. Jak jsem psal někde jinde tady a jak píše Jožin, mělo by to být bezpečné do 67. Ale teď tam hned následuje 30 a přes hranici 10km / hod. Jak jedeš 15 jsi v tom, ale oni teď stejně skoro každého zastavují. Paradox je, že těch 10 měří až za boudama, a když tě odmávnou ať jedeš a ty přidáš, tak jsi v tom.... Znám spoustu lidí, Čechů i Němců, kteří se o tom už několikrát přesvědčili. Já s osobákem jezdím přes Sieniawku po Chopinstraße, tam nikdo není a nic se nekontroluje. Na přechodu na Friedenstraße kontrolují také a také tam jsou radary na 10 km.
Jinak já, když se na mě někdo tlačí, tak na něj kašlu, klidně mu tam dám pravý blinkr a ať jede. Žalovat na něj určitě nebudu. Ve finále je to za jedny peníze. Když už jede rychle přes radar, tak je úplně jedno, jestli jde i přes čáru. Pokutu dostane jen jednu......
Já používám Radarbot, připlácím si na něj 60 € ročně a zatím bez problémů. Neříkám, že to je na 100 %, ale neznám nikoho, kdo by s touto placenou verzí platil pokutu. I když někde na silnici postaví radar, tak už za 5 - 10 minut o tom vím. A, že bych tam jel v okamžiku, kdy to zapnou je tak malá pravděpodobnost. Nejhorší je, když se za tebe pověsí s civilním autem a podaří se mu s tebou udržet tempo (většinou ho neudrží a zrychlí nebo zpomalí a je v háji). To ti pak už nic nepomůže.
Jinak já, když se na mě někdo tlačí, tak na něj kašlu, klidně mu tam dám pravý blinkr a ať jede. Žalovat na něj určitě nebudu. Ve finále je to za jedny peníze. Když už jede rychle přes radar, tak je úplně jedno, jestli jde i přes čáru. Pokutu dostane jen jednu......
Já používám Radarbot, připlácím si na něj 60 € ročně a zatím bez problémů. Neříkám, že to je na 100 %, ale neznám nikoho, kdo by s touto placenou verzí platil pokutu. I když někde na silnici postaví radar, tak už za 5 - 10 minut o tom vím. A, že bych tam jel v okamžiku, kdy to zapnou je tak malá pravděpodobnost. Nejhorší je, když se za tebe pověsí s civilním autem a podaří se mu s tebou udržet tempo (většinou ho neudrží a zrychlí nebo zpomalí a je v háji). To ti pak už nic nepomůže.
Myslel jsem ten radar na konci jako do Čech. Je tak 10metrů za značkou právě. Ale v poho odpověď jsem dostal, ba i novou informaci. O tom radaru na kontrolsteulle jsem nevěděl.
Jinak mimo téma: Ty kontroly taky nechápu. Jel jsem několikrát přes Rumburk a nikde nikdo. Ani nějaký náznak stanoviště. V Hrádku po oznámení že kontroli potrvají dále a Německo přijme 250tis migrantů, totálně na salámu, už jen sedí u topení a laksně mávají rukou. Petrovice v pohodě, tam to už zdržuje jen 10ti kilometrová rychlost. Kromě minulé středy, to tam byla televize a kolona byla až před českýma tunelama.
Jinak mimo téma: Ty kontroly taky nechápu. Jel jsem několikrát přes Rumburk a nikde nikdo. Ani nějaký náznak stanoviště. V Hrádku po oznámení že kontroli potrvají dále a Německo přijme 250tis migrantů, totálně na salámu, už jen sedí u topení a laksně mávají rukou. Petrovice v pohodě, tam to už zdržuje jen 10ti kilometrová rychlost. Kromě minulé středy, to tam byla televize a kolona byla až před českýma tunelama.
Já jsem tě pochopil, který radar myslíš. Alespoň doufám.... Kousek za tím posledním mostem, po kterém vede silnice Zittau - Görlitz.
Psal jsem, že ten radar je asi v místě, kde se v protisměru (směrem do Německa) začíná rozšiřovat silnice o jeden pruh. Dal jsem si s tím tu práci a odměřil jsem to z mapy. Naměřil jsem, že rarar je +- 34 m od místa, kde se to začíná rozšiřovat. Za značkou Konec silnice pro motor.vozidla jsem naměřil k radaru +- 14 m.
Psal jsem, že ten radar je asi v místě, kde se v protisměru (směrem do Německa) začíná rozšiřovat silnice o jeden pruh. Dal jsem si s tím tu práci a odměřil jsem to z mapy. Naměřil jsem, že rarar je +- 34 m od místa, kde se to začíná rozšiřovat. Za značkou Konec silnice pro motor.vozidla jsem naměřil k radaru +- 14 m.
V pohodě rozumní lidé se domluví
Ale potěšil jsi mne, že mám dobrý odhad. Ještě se pochválím, že už umím odhadnout rychlost předjížděného lkw. Dost přesně odhadnu, jakou rychlostí mě ten či onen předjede. Po dokončení manévru si to zkontroluji odstupovým radarem.
Ale potěšil jsi mne, že mám dobrý odhad. Ještě se pochválím, že už umím odhadnout rychlost předjížděného lkw. Dost přesně odhadnu, jakou rychlostí mě ten či onen předjede. Po dokončení manévru si to zkontroluji odstupovým radarem.
-
Nejdale to se zákazem předjíždění dotáhli v Polsku.Plati celoplošné jako na SK ,trest je vždy 1000 zl,podruhé 2000 a recidiva.Praxe?dnes tě předjíždí cisterna sADR.,v klidu pět minut jak kdysi ,nic se nedeje.