Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
Re: O tatře jinde
TATRA8X8:
Černochová o těchto věcech vůbec nerozhoduje (to jen si někteří myslí, že ministr řekne: "Chci růžová autíčka pro armádu" a všichni padnou na zadek a kupují růžová autíčka).
V tomto tendru byl dán hlavní důraz na cenu (mám dojem, že 90% váhy). A jak je známo, Tatra mezi levné výrobce rozhodně nepatří a vzhledem k naplněné výrobě prostě nemá potřebu (nabízet/prodávat pod cenou.
Edit: Tak koukám, že cena byla 100% kritériem, a tam prostě Tatra nemá šanci.
Černochová o těchto věcech vůbec nerozhoduje (to jen si někteří myslí, že ministr řekne: "Chci růžová autíčka pro armádu" a všichni padnou na zadek a kupují růžová autíčka).
V tomto tendru byl dán hlavní důraz na cenu (mám dojem, že 90% váhy). A jak je známo, Tatra mezi levné výrobce rozhodně nepatří a vzhledem k naplněné výrobě prostě nemá potřebu (nabízet/prodávat pod cenou.
Edit: Tak koukám, že cena byla 100% kritériem, a tam prostě Tatra nemá šanci.
Omlouvám se, za příspěvek..
Ale co pamatuji, ministra za ODS Bartaka, co prováděl s programem T 810..
Jako dopadl ředitel Tatry Adams...
Po nahlášení, korupčního jednání...
Ministryně Černochová je za ODS...
Ale co pamatuji, ministra za ODS Bartaka, co prováděl s programem T 810..
Jako dopadl ředitel Tatry Adams...
Po nahlášení, korupčního jednání...
Ministryně Černochová je za ODS...
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
-
Ahoj! Rád bych doporučil výlet do Tatra muzea v Kopřivnici. Je to skvělé místo, které je zaměřené na historii automobilky Tatra, a rozhodně stojí za návštěvu.
Muzeum nabízí spoustu zajímavých exponátů. Můžete si prohlédnout různé modely aut, od historických až po moderní. Je fascinující vidět, jak se tato značka vyvíjela a co všechno dokázala. Expozice jsou opravdu dobře udělané a najdete tam spoustu informací o výrobě automobilů a jejich historii.
Jedním z nejlepších zážitků v muzeu jsou projekce, které tam mají. Používají videomapping, což znamená, že se na stěny promítají animace a příběhy, které dodávají celému prostoru úžasnou atmosféru. Opravdu to celé oživí a udělá návštěvu ještě zajímavější.
Pokud máte rádi auta a techniku, určitě se do Tatra muzea vydejte. Můžete se podívat na to, jak to tam vypadá, v tomto videu https://www.quixland.cz/reference/tatra-muzeum/ Určitě to bude skvělý zážitek!
Muzeum nabízí spoustu zajímavých exponátů. Můžete si prohlédnout různé modely aut, od historických až po moderní. Je fascinující vidět, jak se tato značka vyvíjela a co všechno dokázala. Expozice jsou opravdu dobře udělané a najdete tam spoustu informací o výrobě automobilů a jejich historii.
Jedním z nejlepších zážitků v muzeu jsou projekce, které tam mají. Používají videomapping, což znamená, že se na stěny promítají animace a příběhy, které dodávají celému prostoru úžasnou atmosféru. Opravdu to celé oživí a udělá návštěvu ještě zajímavější.
Pokud máte rádi auta a techniku, určitě se do Tatra muzea vydejte. Můžete se podívat na to, jak to tam vypadá, v tomto videu https://www.quixland.cz/reference/tatra-muzeum/ Určitě to bude skvělý zážitek!
Nějaký insider by nám, hloupějším, vysvětlil, jak jde ruku v ruce navyšování kapacit a vyhazování schopných lidí? Předem moc děkuji
-
Jo bohužel draví a bezohlední vpřed. Pan Matera měl lví podíl na tom kde jsou a k tomu to byl srdcař pro tuto zem a tatru. A teď je oberou.
Souvislost s Tatrou?
Nic..
Akorát, že tato firma dodavala Tatry do Senegalu na letiště..
Zatím dodala na dvě.. A pěkně ještě tři..
Set na Letiště..
Tatra TERRA CAS
TATRA FORCE KHA
TATRA FORCE AJ
Tatra Phoenix.. 8x8
Sanitka Fosanu o Tatry, není!
Akorát, že tato firma dodavala Tatry do Senegalu na letiště..
Zatím dodala na dvě.. A pěkně ještě tři..
Set na Letiště..
Tatra TERRA CAS
TATRA FORCE KHA
TATRA FORCE AJ
Tatra Phoenix.. 8x8
Sanitka Fosanu o Tatry, není!
Ví někdo z Tatry dělá se už nová vojenská Force 8x8?: