Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
- roadtrain
- 1. NAPOMENUTÍ
protože mají zpoluzodpovědnost za to kolik to vozidlo váží,když tě zastaví policie a budeš převážen celkově odnese to i firma,což u nás v ČR není proto to firmy neřeší,v D,A a jinde mají 40t a k tomu +- %.ale tady kde jezdím nakládat je na celkovou nulová tolerance.pro řidiče je to dosti nepříjemné ale podle mě jednoduše doáhnutelná věc k tomu aby na silnicích nebyly přeložené kamiony.
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
-
S tím pivem... tvůj šéf není normální respektive je to typický vykutálený čech, jestli chce vozit pivo, tak má pořídit odpovídající soupravu a ne těžký tandem. On je problém opravdu hlavně v tom, že v česku není za váhu popotahovaný odesílatel, ale přepravce, respektive řidič. My když sme podepisovali smlouvu, tak pivovar si vyloženě vyžádal 27tun nosnosti, když mu to dopravce podepíše, tak se pivovar cítí z obliga. On si přece objednal auto s nosností 27tun!!! My sme se do toho vešli, pivo vozíme po čr, souprava váží cca 14,5tuny, v techničáku máme celkovou povolenou 42tun. jenže ti osotatní pitomci takovou smlouvu podepíší na náklady do německa, polska a tak dále a přitom rozhodně nemají 13tunové soupravy... Holt česká hloupost, lidi se nespojí, každý hraje za sebe, když nepodepíšu já, podepíše někdo jiný a přece ho nenechám vydělat. A to že si sere do vlastního hnízda, to nevidí.... Němec by takovou smlouvu nepodepsal.
Hlavně řidič má pokutu do 15 000 Kč a odebrání řidičského oprávnění na rok.
on-line poradenství pro řidiče
https://www.facebook.com/groups/939367739437323/
https://www.facebook.com/groups/939367739437323/
-
- Kontaktovat uživatele:
protže si to nechaj líbit
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....t.č trvale u hnoje
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....t.č trvale u hnoje
-
V sobotu jsem vyfasoval jako 2.točku krátkou Prahu.Na návěsu nešla váha,takže jsem v autě neviděl,kolik tam je.Na Letnanský vždycky koukám,jestli ta váha funguje jak má,a bývá to O.K.,prostě jsem se zapoměl podívat-telefonoval jsem
-hanba.Od Klíčováku se rozjedu do toho kopečka a ejhle,žádnejch 70,ale pade.Jdu vykládat ručním paletákem-samý cukry,vody,1,5m vysoký palety,to se dalo čekat,zvyklej na náklad kolem 15tun hned víme,která bije.Sranda byla,když mi nešla vytáhnout paleta-Účkum je to jedno,narvou to tam dvojákem na prasáka,na ztráty se nehraje.Šel mi pomoct 2krát na návěs skladník,co mě rozesmál.Říká-vole,to je dřina,to bych nedělal,z tý zdvižky mi to na tý páčce tak nepřijde
.Pak přišla řeč samozřejmě na to,za kolik to děláme,tak mě dostal podruhý,že 3dny v práci,3 dny doma za blbejch 17čistýho
Snad půjdu dělat uklízečku-budu v noci spát
.

- roadtrain
- 1. NAPOMENUTÍ
ano i malá auta do 3,5 tuny se váží,nedávno mě zastavovali na váhy na SK a předemnou byly i osobní s vozíkem.
a vozit na takovém vozidle o 700 kg více no to ti ta náprava a pneu dlouho nevydrží
a vozit na takovém vozidle o 700 kg více no to ti ta náprava a pneu dlouho nevydrží
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
.................
Když se jede od Brennera v Reichu, jsou tam vedle dálnice takový kontrolní parkoviště s váhama... Vždycky tam stáhnou všechny kamiony z dálnice, ale tuhle jsem viděl, že nechali kamiony jet a stahovali všechny dodávky z dálnice i místní DPD atd. A není to výsada pouze rakušáků, navíc dodávek a těch malých 8mi epal plachtových náklaďáčků jezdí hodně, takže je taky váží, sice se na ně nezaměřujou tak často, ale když policajt z auta co tě bude přejíždět uvidí, že máš naloženo 2tuny a on to pozná, to nejsou idioti jako naši, tak tě stáhnou na kontrolu... A podle mě to za to nestojí
Naposledy upravil(a) Zbyňa... dne čtv pro 08, 2011 12:38 pm, celkem upraveno 1 x.
váhy
na vážení jsou docela experti rakušáci, mají jak na pevno váhy tak mobilní, on se dá vozit dvě tuny ale chce to trošku ten zadek upravit, dát tam třebas dvoje péra. pak by to nemělo být tolik vidět a možná bych pořešil i gumy, prostě a jednoduše nesmí to být vidět na první pohled, pak se to relativně dá jezdit, určitě si připrav nějaké peníze na pokutu a vždy se u toho mile usmívat a být skoro rád, že jsi dostal pokutu, nedávno jsem dostal v rakousku měl jsem o 350kg jsem měl nad a 40 euro, s radostí jsem jim dal kartu a mile jsem se usmíval
a bacha auto se važí i s řidičem, já kdybych tenkrát vystoupil a vytáhl sváču tak možná bych byl v pohodě s váhou

Re: Přetěžování kamionů
návrh poslanca Exnera (STAN) na zníženie maximálnej prípustnej hmotnosti na 40 ton nedostal podporu.
Tento návrh ignoruje skutočnosť, že hmotnosť 48 ton súpravy je podmienená neprekročením maximálnych hmotností nápravy.
https://www.facebook.com/share/p/16AE5sZGaH/

Tento návrh ignoruje skutočnosť, že hmotnosť 48 ton súpravy je podmienená neprekročením maximálnych hmotností nápravy.
https://www.facebook.com/share/p/16AE5sZGaH/
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley