Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
-
- pomocný admin
- martin440
- rumová víla

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
je to asi 5 let.v českem těsine jsem spal u pumpy u dnes jiz zavrene hypernovy,skoro pod mostem do polska.znate to-par piv a sipka do perin.ale v noci me vzbudilo chcani.ale krute.a tak jsem vyletl jen tak v trenclich vedle auta a poustim to pod kolo.ospalky jak petikoruny.a jak tak drzim pero v ruce asi pul metru pred mojim ksichtem si cikanka zapaluje cigo (no malem jsem vypustil dusi jak jsem se lek) a zarval jsem KURVA TO JSEM SE LEK !!!!!!....... a vona se tomu zacala tak strasne rechtat ze se nemohla zastavit as se z toho koure zakuckala.pac jsem to trefil uplne presne.ale v te tme jsem netusil ze stojim proti ni.jasne ze si otazku na kseft neodpustila.s diky jsem sel pokracovat ve spanku,ale frekvence meho tepu jeste chvilku klesala......
73

Re: Lehké divčiny a vaše zkušenosti....
ŠOKUJÚCA pravda o LUXUSE v DUBAJI: SÚ v tom aj SLOVENKY!
aj zo Slovenska mnohé mladé dievčatá utekajú do Dubaja za naivnými snami o bohatých princoch a miliónových followeroch.
Taký sen mala aj Ukrajinka Mária Kovalchuk -až kým ju nenašli na pokraji smrti na stavenisku...
aj zo Slovenska mnohé mladé dievčatá utekajú do Dubaja za naivnými snami o bohatých princoch a miliónových followeroch.
Taký sen mala aj Ukrajinka Mária Kovalchuk -až kým ju nenašli na pokraji smrti na stavenisku...
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley