Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět

Cosi s ku*ou / ku*vákem: ;)

Měl(a) jsem
20
18%
Chtěl(a) bych mít
8
7%
Neměl(a) nechtěl(a) bych mít
86
75%

Celkem hlasů: 114

martin_100
pomocný admin

Příspěvek

Tak to mi poser kozy...to je humus :lol:
ned črc 04, 2010 11:02 pm

martin440
rumová víla

Příspěvek

:mrgreen: :smich: :smich: :inlove: halelujááá :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
ned črc 04, 2010 11:09 pm

x.zdenda
1. NAPOMENUTÍ

Příspěvek

jestli to bylo na venkově, vzal bych vidle a hodil bych jí tam hnůj do tý postele, ať se mazlí sama :roll:
Obrázek
úte črc 06, 2010 1:44 pm

grifin6

Příspěvek

je to asi 5 let.v českem těsine jsem spal u pumpy u dnes jiz zavrene hypernovy,skoro pod mostem do polska.znate to-par piv a sipka do perin.ale v noci me vzbudilo chcani.ale krute.a tak jsem vyletl jen tak v trenclich vedle auta a poustim to pod kolo.ospalky jak petikoruny.a jak tak drzim pero v ruce asi pul metru pred mojim ksichtem si cikanka zapaluje cigo (no malem jsem vypustil dusi jak jsem se lek) a zarval jsem KURVA TO JSEM SE LEK !!!!!!....... a vona se tomu zacala tak strasne rechtat ze se nemohla zastavit as se z toho koure zakuckala.pac jsem to trefil uplne presne.ale v te tme jsem netusil ze stojim proti ni.jasne ze si otazku na kseft neodpustila.s diky jsem sel pokracovat ve spanku,ale frekvence meho tepu jeste chvilku klesala...... :shock: 73
úte srp 31, 2010 8:36 pm

Tomik

Příspěvek

to si jí měl říct,kurva to sem se lek až mi změk a máš po kšeftu hvězdo,a to sem si chtěl objednat dvakrát cestu kolem světa :D
2x Nissan atleon 210
úte srp 31, 2010 9:45 pm

Prevozník

Re: Lehké divčiny a vaše zkušenosti....

Příspěvek

ŠOKUJÚCA pravda o LUXUSE v DUBAJI: SÚ v tom aj SLOVENKY!

aj zo Slovenska mnohé mladé dievčatá utekajú do Dubaja za naivnými snami o bohatých princoch a miliónových followeroch.

Taký sen mala aj Ukrajinka Mária Kovalchuk -až kým ju nenašli na pokraji smrti na stavenisku...
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
úte dub 15, 2025 4:16 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“