Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
Re: Hasičské Tatry
Bohužel, jsme mysleli , že pro nového majitele , je TATRA je.srdcova záležitost!
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
Klidně pro něj Tatra může být srdcová záležitost, ale je to hlavně byznysmen a pokud mu někdo nabídne stejnou službu za podobné peníze, a nemusí řešit režijní náklady (mzdy, školení, opravy techniky, modernizace apod.), tak je jasné jak se rozhodne...
F.E.N.I.X: Stejnou službu nedostane. Kluci chodili mj. na vrátnici a dělali pro fabriku spoustu jinejch třeba technologickejch věcí. Toho se od HZS nedočká, ti mu pouze zajistí požární ochranu a bude za to plětit někomu jinému. HZS MSK takhle likviduje podnikové jednotky naprosto cíleně. O Vlčkovi je známo, že by nejradši zrušil fabrické všude, kasíroval fabriky o prachy a ve finále poskytoval horší služby než podniková jenotka. A když si vzpomeneme, jak zrušili jiné podnikové jendotky třeba v chemičce v Chropyni a do roka fabrika shořela, zejména proto, že tam jednotky dojely později, než by tam byla ta podniková, nebo třeba zrušená jednotka Poličských strojíren, od té doby jim tam bouchla už třetí hala a dalo by se pokračovat... Není všechno jen o ekonomice.
Děkuji za odpověď !
-
Zdravím zdejší odborníky neví někdo jestli v Opavě mají novou Tatru Force viděl jsem je nedávno a zdálo se mi že to je nová generace. Nejsem si jistý vůbec ale myslím že to byla nová .
PETŘVALD
TATRA PHOENIX Beruferwehr
TATRA FORCE kobit
Hasiči Lany