Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Frenky

Prevozník

Re: Nový DAF

Příspěvek

Dva dny na Demo od DAFu. 3x přestala fungovat kamera 2x závada převodovky; utíká vzduch někde uprostřed auta a najeto pouze 3tisice km. Takže s touhle spolehlivosti takové auto moc nechceš.🤔😞🥴.
Jaké máte zkušenosti s novým Dafem vy ?
" DAF " pojebaný amsterdamský furyk. Jednoduše KRUML.
https://www.facebook.com/groups/3256255 ... 7214010721
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
pon říj 27, 2025 8:19 pm

martin440
rumová víla

Příspěvek

necelých 220 000 km ... motoricky ok, kamera při dešti občas na pár sekund vypadne,,, pohodlí ok , ale vstřiky v prdeli , ráno za studena jak vejtřeska :wall: :wall: už asi 4 kusy u nás v hajzlu , u jednoho měnili celej motor .......tankujem jen one1 a shell, tu ale radši nee , je to srAČKA :wall:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
úte říj 28, 2025 3:37 pm

wckr

Příspěvek

První co byl na firmě stal za hovno. Vstřiky co 15tis v prdeli. Dvakrát v prvním půlroce mě táhli do servisu. Na palubce hlášení na závady všeho možného. Poslední kapka byla spálena spojka. Od stojanu mě táhla odtahovka.

Druhej kus je lepší. V 80tis vyměněny vstřiky a od té doby klid. Na prvních emisích mě vyhodili ze je v paměti uložena závada motoru (na palubce při emisích nesvítilo nic). Ted jsem v servise 258tis a občas shasnou kamery na par vteřin, občas závada osvětlení, brzd. Ale na funkci to nemá vliv. Vše funguje. Jo když otevřu dveře při zabrzděném a vypnutém autě tak to řve ze neni zabrzděno. Pohodlí je dobré, spotřeba luxusní. Když na firmě mam na výběr sociál edition MAN a Daf, tak volím Daf.

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) wckr dne čtv lis 06, 2025 6:43 pm, celkem upraveno 1 x.
čtv lis 06, 2025 8:09 am

M.Z.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

To nezní moc dobře
R490
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
čtv lis 06, 2025 10:08 am