Galerie, downloady, témata, ... jednotlivých uživatelů

Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber

Odpovědět
DriverBrno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

dneska si chlapec nemůže dovolit, co jsme si mohli dovolit kdysi běžně... tak dvacet ... třicet let zpět ? Dyť se říkalo
deme na "lov", to znamenalo na zábavě odchytit, přiožrat a odtáhnout na "diskrétní" místo, kde nehrozilo
překažení bližšího seznámení stejně nadrženým kazišukem .. no a potom se vidělo, jestli něco bude a často i bylo, třeba i svajba.
Dneska by za takový postup následovalo obvinění ze znásilnění. Takže se hochům ani nevidím, že jsou tak úzkostlivý "seznámit" se nadrzovku. :lol: :hvizd:
pon lis 03, 2025 9:01 pm

4215

Příspěvek

to driverBrno: No já bych to trochu poupravil. Dnes kazišuk přeskočí bod A,B,C,D, a misto pozdravu na holku vyhrkne, že by jí naštěkal boudu.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
pon lis 03, 2025 9:20 pm

DriverBrno

Příspěvek

@4215 ..tak ano, v každé době je určité procento imbecilů, co umí posrat celou "schůzi". Ještě že ty nejlepší léta jsem prožil
v době, kdy neexistovali sociální sítě ...
pon lis 03, 2025 9:30 pm

martin440
rumová víla

Příspěvek

DriverBrno ....zlatá doba .....na tohle

Ještě že ty nejlepší léta jsem prožil v době, kdy neexistovali sociální sítě ...
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
úte lis 04, 2025 5:01 pm

DriverBrno

Příspěvek

@martin440: jako mladému mě pařby a holky zastínily šeď komunistického režimu...jediná starost přežít ve škole do pátku, a to ještě ve středu byly na intru "pivní" vycházky :)
jo vlastně jeden počátač jsme ve škole měly, jmenoval se IQ 151 a vyráběly ho Slušovice. Nikdo nevěděl na co to je. :lol: Na tom jde vidět, že i když si myslíš že ti něco chybí, tak máš vlatně všechno..pokud zdraví slouží.
úte lis 04, 2025 7:24 pm

Prevozník

Příspěvek

Greenfluencerka: Nemám potřebu mít dítě

https://www.youtube.com/watch?v=oURe6PtaFxo
Nemít děti a přitom moci je plivnutí do tváře všem svým předkům. Tisícům generací těch co museli bojovat o přežití proti hladu, nemocem, dravcům, válkám. V potu tváře a vlastní krví bojovat o přežití. A nakonci téhle štafety stojí nakonec sebestředný narcistický sobeček, který žije v bezpečí a blahobytu a plivne jim do tváře. Zhasne pochodeň kterou mu předali.
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
úte lis 04, 2025 7:42 pm

4215

Příspěvek

Nemít děti a přitom moci je plivnutí do tváře všem svým předkům. Tisícům generací těch co museli bojovat o přežití proti hladu, nemocem, dravcům, válkám. V potu tváře a vlastní krví bojovat o přežití. A nakonci téhle štafety stojí nakonec sebestředný narcistický sobeček, který žije v bezpečí a blahobytu a plivne jim do tváře. Zhasne pochodeň kterou mu předali

A toto napsala ta influecerka? Toto kdyby četl můj učitel dějepisu, tak nedostuduje ani první stupeń základní školy. :wall: :wall: :wall: By mne zajímalo, co bude vysílat, až sem přijde "Rus"(jak nám je ideologicky tlačeno do hlav) a mladí začnou pokládat životy za svobodnou Českou republiku. :wall: :wall: :wall:
úte lis 04, 2025 10:12 pm

martin440
rumová víla

Příspěvek

4215...kráva .... slušně řečeno.... :savle: :savle: :savle:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
stř lis 05, 2025 2:13 pm

martin440
rumová víla

Příspěvek

DriverBrno....my neměli nic.... první jsem si koupil ..starej klupm......druhej už jsem si postavil sám.... pak už samí noťasy....

..... pařby a holky zastínily šeď komunistického režimu..... mě taky , i když sem byl v jiný zemi... krásná doba šukaček a mejdel ,,, :lol: :lol: :lol: :mrgreen: dneska sedíš v hospodě ... nikdo nepromluví ,,, každej čumí do debila jen..... :wall: :wall: :wall:
stř lis 05, 2025 2:20 pm

4215

Příspěvek

My měli jak říkal jeden kolega, "Čuráčka a žízeň". Ono dnes jít do hospody je taky luxus a změnila se i sociologická skladba obyvatelstva venkova.(píšu o venkově, který mi je bližší) Dříve "půl" vesnice dělala v JZD, "půl" vesnice dělala v místní továrničce. Takže okolo 16té hodiny se většina sešla v hospodě na "jedno" a někteří se zdrželi do příchdů důchodců a věci se probírali face to face. Dnes lidi dojedou dom okolo 17té hodiny a jsou rádi, že si lehnou s telefonem u TV. Takže v hospodě sedí jen zoufalci, co se tam přijdou ohřát ale s telefonem v ruce.
Teď sedím doma (PN) a taky sjíždím mraky videí (reels) a když vidím, jak v některých videí lidi i když jsou ohnutí do jedničky, nebo padají po hlavě na zem a místo toho aby si chránili hlavu, tak radši pevně drží mobil a je jim jedno, že si otevřou hlavu, hlavně že se nic nestane mobilu, tak prostě nechápu. Ale prostě taková je doba. My jsme měli jiné zážitky, jné starosti, současná generace má jiné starosti.
Teď jsem četl náborový inzerát na FCB k vaší firmě. V diskuzi asi 143příspěvků. Jen jsem kroutil hlavou co jsou lidi schopni napsat, a že se nebojí, že se někdy potkají. Ale zase jsem si řekl, že pana Peška to vyjde levněji, než aby pořádal nějaký firemní večírek, ožral zaměstnance a dozvěděl se co potřebuje. Teď dá inzerát na FCB a Miroslav Sartolen a Marek Šerik se poperou zkrz facebook. :D :D :D
Prostě evoluce.
stř lis 05, 2025 5:23 pm

4215

Příspěvek

Ještě jeden faktor, co vyhání lidí z hospod od pondělí do čtvrtka. Je 90% lidí co dojíždí do práce autem.
https://hradecka.drbna.cz/zpravy/23083- ... rosla.html
Na FCB v komentářích lidi psali, že to bylo po 6.00hod. I u nás u jednoho automotive jsem takovou akci viděl. :think: :think: :think:
stř lis 05, 2025 7:34 pm

DriverBrno

Příspěvek

pát lis 07, 2025 12:31 pm

4215

Příspěvek

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
Takový zajímavý článek. Po přečtení nevím, zda ho obdivovat, nebo ho odsuzovat.
úte lis 11, 2025 1:06 pm

DriverBrno

Příspěvek

pokud strategie vedeni obrany nespočívá v taktickém ústupu a přeskupováni jednotek, ale ponechávání je na pozicich v těžko zasobovatelných kapsách, to pak generuje "hrdiny" , pro cizí žoldnéře je na Sibiři dost zima. Taky bych se asi jen tak nevzdával.
úte lis 11, 2025 7:22 pm

4215

Příspěvek

to driverBrno: To je princip francouzské legie, takže on se zajetím ani nepočítá. On to tam psal-píše (říká a dopisovatel napíše) Toto jsem slyšel, když se ještě vedli diskuzní kroužky na parkovišti, od mnoha řidičů, kteří prošli legií. Buď život nebo smrt. Tam si každý jede na svůj účet. (když se vyhrává, tak jsi "geroj", když se prohrává jsi "lovná zvěř")
Líbí se mi, že potvrdil slova jednoho českého vojenského kaplana (slyšel jsem rozhovor v rádiu) že nejmíň věřících je v zákopech. (vojenské zákopy nějaké války)
Spíš lituji jeho sestru.(matka mu už umřela) Sice píše, že je na něj hrdá, ale myslím, že s psychikou je v prčicích. Ono to jednou přijde, až zazvoní poslíček s dopisem.
úte lis 11, 2025 8:17 pm

Odpovědět

Zpět na „Uživatelská sekce“