Moderátoři: cuisine, Mykesh, Pavel Bíteš, mili

Odpovědět
splintet1
1. NAPOMENUTÍ

Mininotebok Acer

Příspěvek

Parádní mininotebook od společnosti Acer v provedení s červeným krytem LCD a s atraktivní hardwarovou výbavou, kterou můžete mít díky velikosti vždy sebou. Notebook je ve velikostním formátu LCD s LED podsvícením o úhlopříčce 10,1" a pro přenášení je příznivá i hmotnost 1,25 kg. Ve výbavě potěší pevný disk s bohatou kapacitou 250 GB a pro nejčastěji používané paměťové karty je připravena čtečka 5v1.

Počítač je postaven na inovativní platformě, která přináší téměř o polovinu méně energeticky náročný procesor se zachovaným výkonem jako měli jeho předchůdci. Jedná se o procesor s názvem Intel Atom N450 pracující na frekveci 1,66 GHz. Stabilním opěrným bodem je 1 GB operační paměti DDR2 a integrovaná grafická karta Intel Graphics Media Accelerator 3150. Notebook je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 7 SE.

Cena 2500kč
Vsetín
704 025 850
Obrázek
úte led 27, 2015 12:13 pm

vanessamur

Re: Mininotebok Acer

Příspěvek

Když tohle čtu, vrací mě to o pár let zpátky, kdy jsem podobný Acer tahal všude v batohu a přesně věděl, co od něj čekat a co už ne. Na psaní poznámek, e-maily, jednoduché tabulky nebo správu dokumentů je Atom N450 s 1 GB RAM pořád použitelný, jen je fér počítat s pomalejší reakcí a tím, že Windows 7 SE už je dnes spíš nouzovka než komfort. Výhodou je nízká váha, malé rozměry a 250GB disk, kam se vejde hodně souborů. Na cesty nebo jako druhý počítač za 2500 Kč mi to dává smysl. Když jsem řešil PDF smlouvy a skeny, pomohlo mi pracovat online přes https://pdfguru.com/cs bez instalací, což takový stroj zvládne lépe než těžké programy. Jako jednoduchý nástroj má pořád své místo.
pon pro 22, 2025 3:48 pm

Odpovědět

Zpět na „Nabídky služeb a zboží pro truckery“