Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Hynek
Re: lesovozy
Když jsem si byl ve Scánii přebírat nové auto, tak tam tenhle krasavec zrovna stál a byli jsme ho okouknout. Opravdu moc krásné auto. Kluci ze Scánie říkali, že majitel na to shání řidiče, ale prý s tím nikdo nechce jezdit. Do lesa prý moc silný motor a nízký podvozek... Opět se mi u tohoto auta zastesklo jít jezdit do lesa, to zase jo 
Co to proboha je? https://fb.watch/cZEGfcMFjS/
Velorex... 
Nemít TATRU stojím tam ještě teď !!! Nezlobte se pane,já věřím že máte nejlepší ceny,ale Fridex fakt nepotřebuji...
je to Claas Xerion v upravě saddle trac..... i v CZ jich pár jezdí, jen ne teda s kládama 
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
Jó zase vymejšleli kokotiny v Lukavcu
A mě tudle v kronošpanu poslali za výjezdovou váhu
Prej je to tam rovný, tvrdý a dole točna na letadla

Jak sem projel bránou nebyla cesta z5 že, tak sem to promyslel, a hold kam to dojede tam to složim, na 3ku kvalt z kopca sem to tam zadávil
Složil, sotva vyjel, dole se zázrakem v těch kolejich a blatě otočka a byl sem rád že už tam nemusim..
Než sem to stihl tak mi tam poslali dalšiho s návěsem
Ten to hned za bránou jak mě zmerčil pochopil že to tady asi nepůjde a zkusil se tam otočit.. koleje slušny udělal, málem to tam jak to měl v jedničce zlomeny vyvrátil a blatniky na návěsu musel posbírat
Než sem ometl tak už mi po telefonu hlásil bezrukej že tam po nich vepředu na přejímce někdo vřiská
A to tam je furt dokola
A mě tudle v kronošpanu poslali za výjezdovou váhu
Prej je to tam rovný, tvrdý a dole točna na letadla

Jak sem projel bránou nebyla cesta z5 že, tak sem to promyslel, a hold kam to dojede tam to složim, na 3ku kvalt z kopca sem to tam zadávil
Než sem to stihl tak mi tam poslali dalšiho s návěsem
Než sem ometl tak už mi po telefonu hlásil bezrukej že tam po nich vepředu na přejímce někdo vřiská
A to tam je furt dokola
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.