Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

sof

Re: Proč skončit s volantem...?

Příspěvek

Rak, diriguj svoje drevo. Nie mňa. To platí pre všetkých.
pát led 17, 2025 8:46 pm

Prevozník

Příspěvek

Chýba 20 000 parkovacích miest pre nákladné autá: vodiči nákladných vozidiel pod tlakom

A teraz si na chvíľu predstavme, že v blízkej budúcnosti bude veľká časť týchto kamiónov potrebovať nielen parkovacie miesto, ale aj výkonnú nabíjaciu stanicu... :wall:
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
čtv úno 20, 2025 3:48 pm

Prevozník

Příspěvek

Dvaja vodiči odišli cez prestávky v kabínkach – smutná správa z troch dní https://40ton.net/dwoch-kierowcow-odesz ... rzech-dni/

Z autoparkov prichádzajú ďalšie smutné správy. Tentoraz hovoria o nájdení dvoch poľských vodičov, ktorí skonali sami vo svojich chatkách pri prestávke pri diaľniciach.

Našli tam mŕtveho 45-ročného muža, poľského občana. Všetko nasvedčuje tomu, že zomrel počas prestávky, pravdepodobne na zástavu srdca.

Len o tri dni neskôr, dnes ráno, okolo 8:00, dostali poľské služby podobnú správu. Majiteľ dopravnej spoločnosti požiadal o kontrolu nákladného auta stojaceho na diaľnici A4, na odpočívadle Góra Św. Anna. Podnikateľ tvrdil, že sa mu nepodarilo nadviazať kontakt so svojím vodičom, pričom zároveň súhlasil s rozbitím okna návesovej súpravy. Aj v tomto prípade bola na miesto vyslaná polícia a hasiči. Záchranári vošli do vozidla a vo vnútri našli telo 51-ročného vodiča, obyvateľa Pomorského vojvodstva
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
úte bře 04, 2025 5:14 pm

4215

Příspěvek

:D :D :D Proto by se pauzy neměly dělat vůbec. A jen jet jet. Dvě výhody by to mělo. Majitel autodopravy by věděl, že řidič stále žije, a přestal by být nedostatek řidičů. :D :D :D A ještě takový bonus, čím víc práce, tím více peněz pro řidiče a pro podnikatele. :D :D :D
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
stř bře 05, 2025 9:26 am

Prevozník

Příspěvek

Kamión stál v centre Nitry dlhé hodiny a nikto si ho nevšímal. Zasahovala polícia aj sanitky, zomrela v ňom osoba. V odstavenom poľskom kamióne zomrela mladá žena. Mala len 31 rokov.

Obrázek

https://www.facebook.com/share/p/1dejyia2Ax/
pát bře 21, 2025 5:33 pm

4215

Příspěvek

No zajímavé. Já jsem dnes zastavil na ulici, aby jsem se šel zeptat na malou pumpu kde by jsem jí celou zablokoval když bych tam vjel , kde je firma, aby jsem se nedostal do slepé uličky a nebyl na Nově a už se lidi zajímali, proč tam stojím. :wall: :wall: :wall:
pát bře 21, 2025 8:39 pm

Prevozník

Příspěvek

Nemecká štatistika naznačuje nárast nehôd nákladných vozidiel o 14 percent

https://40ton.net/liczba-wypadkow-z-udz ... z-niemiec/
čtv kvě 22, 2025 5:19 pm

4215

Příspěvek

https://www.facebook.com/reel/2345505319239255
Jeden z důvodů, proč s tím skončit. Předejít těmto zoufalým nářkům. :D :D :D
P.S. Dal jsem smějící smajlík, ale být řidič toho červeného Volva, tak mě asi taky jebne. :)
čtv zář 04, 2025 5:07 pm

Prouza88

Příspěvek

Já už mám z takovejch věcí prd*l :D Je mi to buřt, hlavně když zastaví toho blbca..

Třeba v pondělí sme se s kolegem schovávali za klanice(oba 120+), když starej před nama rozesmál firemní auto o oje na vlečce :smich:

Sám si ju tam postavil, sám na ní dělal a pak to do ní jebl že ju málem převrátil :mrgreen:
Druhej den sme se smáli znova, bo sme zjistili, že tejden před tym do toho couvl kozlem :mrgreen:

Obrázek Obrázek

Ano, takovej by s tym měl skončit..

A viš jak se to řiká, kdo umi umi, kdo neumi učí.. A tenhle učí autobus a "opravuje" naše auta :doh:
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
pát zář 05, 2025 12:55 pm

Prevozník

Příspěvek

Tragická nehoda medzi Dolným Štálom a Dolným Barom: Kamionista z Maďarska na mieste zomrel

vodič mal 59 rokov.

https://parameter.sk/sk/1266640/tragick ... te-zomrel/
pát zář 05, 2025 7:49 pm

4215

Příspěvek

to Prevozník: Já bych v tom viděl jen samá pozitiva. Nevzal nikoho náhodného s sebou na druhý břeh, Ministr práce a sociálních věcí má zase o jednoho klienta méně, uvolnil místo pro jednoho ambiciozního a perspektivního "inostrance" (zemi původu si dosadí každý podle své oblíbenosti)
pát zář 05, 2025 8:38 pm

4215

Příspěvek

https://www.facebook.com/watch?v=24831933526460182
S řidičem si vytírá zadek i vychcaný skladník.( tady v tom případě asi i majitel skladu) A nejlepší je argument, Máte to tady špatně zorganizovaný. Ne vy to máte špatně zorganizovaný!!!! :wall: :wall: :wall: To patří k té práci. :wall: :wall: :wall:
stř lis 26, 2025 9:50 am

DriverBrno

Příspěvek

jsem se nejdřív lekl takhle zezadu, že je to moje auto 😆 Tenhle příběh je evergreen, dopředu se proto ptám trubky, role atd. Když jsou záda ok, ale teď už ne. Ten skladník už má taky pár krizků, a když přijede ještě polámaný šofer tak je to debata o hovně, ztracený čas. Najebat to tam, večer Brufen a letos go.
stř lis 26, 2025 7:58 pm

DriverBrno

Příspěvek

https://www.facebook.com/61577005171287 ... 2/?app=fbl

začíná přituhovat...podnikatel v autodopravě je sprostý podezřelý 🚙
úte bře 03, 2026 12:59 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“