Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
-
Dneska prý to bylo děsně drsný, prvnínetapa extrémně technická, na blátíčku, děsně úzký, jedna chyba by znamenala outt. druhá část prý 68 kilometrů komplet na top speed, zatáčky powerslidem. Klusci s echterem dělají, co se dá, jeho superproduction )abych proti sobě zase poštval pana Chytku, který o mně kdysi napsal, že zcela ignoruji oficiální název této kategorie) prý jede famózně. Tak ostatně zní i jiné zkazky o MANech, nejlepší motor kategorie, už za Staceyho to platilo, perfektně vypointovaná elektronika, skvěle fázovaný krouťák v celém spektru otáček. inu, zkušenosti z let okruhového závodění... A mně se to auto líbí, navenek je nenápadné. tohle auto ale nepatří týmu Van Puttena, je nějaké jiné, což je škoda, zas by to bylo něco nového Staceyho auta byla kopií de Rooyových, měla dokonce stehjný atyp rám, který na žádném sériáku neexistuje...původně z vojenského dafu FAV, ale v oficiálním katalogu ho nikdo nmeviděl. vyklápěcí boky nástavby jako u kamazu. hezký.
ten Maňas néni zas tak špatnej jen má germánskej výraz http://www.silkwayrally.com/us/SILK-WAY ... llery.html 

-
Já na tyhle naděje nevěřím. Chyba je nezávislý faktor a každý ji někdy udělá,a le kalkulovat s ní je dle mého názoru hloupost. prostě to nabere nějaký scénář, no. Chyby a následná vypadnutí si zažili Čagin, kabirov, de Rooy i Aleš, de rooy ležel na boku několikrát a Stacey taky. jde vždy o okolnosti dané situace a jak se vyvinou, to nikdo nepředpoví. viz Aleš na letošním Dakaru - taky to mohlo skončit úplně nevinně. To si nevyberete. Každý ze špičky už dal nějakou větší ránu. Takže alkulovat se dá s obecnými předpoklady, jako výkon, zkušenosti, obecná dlouhodobá spolehlivost, zabezpečení týmu, vše ostatní se předpovědět nedá a ani se tím v myšlenkách nezabývám, prostě to nějak dopadne a nikdo z nás to neovlivní. jen mě vždycky pak dojímají ti chytráci, kteří se na tomhle fóru ale scházejí jen při Dakaru, protože swr je podj jejich rozlišovací schopnost, a mají perfektně jasno v tom, jak projet kterou zatáčku, který pilot na to nemá, neumí jezdit atd. A ať se podaří nebo ne, vždy jimt o bylo jasné, že to tak musí dopadnout... ale jak říkám, takové typy tu vidím jen při dakaru, ale víc na iDnes nebo Novinky.cz.
-
- Kontaktovat uživatele:
kdo nemá STV3, může sledovat on-line vysílání zde http://www.stv.sk/online/?program=3
-
Echterovo auto je úplně nové, i v tom je letošní SWR speciální - když si uvědomíte že v dnešní době představí hned 4 přední týmy nové vozy a když si to vezmete kolem a kolem, tak s novým autem vyrukuje na dakaru kamaz, Aleš (pokus myslím i tohle, o kapoťáku nespekuluju), de Rooy, přestavěné bude od Veky, Marka.... zajímavé
http://www.youtube.com/watch?v=1DR7nf2N1vE 1:58 tak je fakt překamazováno