Galerie, downloady, témata, ... jednotlivých uživatelů

Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber

Odpovědět
Prouza88

Re: Prouza88

Příspěvek

153, děkuji moc, měl sem toho teď moc, tak sem to četl až teď :wink:

Ani nemam silu sem teď psat moje zážitky, a že jich ted bylo, zkrátka to tu jen tak přeletim a pasivně sleduju. Žádnej podobnej magor mýho kalibru tu není aby sme se mohli špičkovat, tak je to takovy jednostraný :think:
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
pát kvě 02, 2025 11:06 pm

153

Příspěvek

Já sem už skoro nechodím. Zvrtlo se to tady, převážně, na kopírování toho, co si kdo přečetl na netu a you tube, ale chápu, že jsme na netu a že si tady může každý psát to, co uzná za vhodné a komu se to nelíbí nemusí to číst. Tak to převážně nečtu a pokud to nečtu, tak mě to sem netáhne. Ale 100 lidí, 100 názorů, tak třeba to tady někoho naplňuje, nikoho neodsuzuji.
sob kvě 03, 2025 8:06 am

4215

Příspěvek

Napíšu to sem, zda to neva.
To 153: No chápu tě, ten šťouch byla snaha to trochu odlehčit. :D :D :D Chápu tě, teď když tě to začalo bavit, by jsi měl pomalu končit. Jinak dnes to je taková doba, že vše se řeší přes sociální sítě. Když dojedeš na parkoviště, ještě než vypneš motor, tak už jsou záclonky zatažené a souseda celou pauzu nevidíš, protože co kdyby náhodou a nedej bože aby jsi se špatně podíval tak hned jsi na sociálních sítí.
Koukal jsem, nebo jelikož chodím na FB na stránky o modelářství, tak na mě vykukuje se svou "sítí" a reklamou na volná místa zdejší Truckjobs s nejlepší pracovní nabídkou. :D :D :D
to Prouza88: No chápu tě, ale toto pondělí jsem si na tebe vzpoměl, když jsem se prodíral směr západ, kdy pražský okruh totál, a 16tka alternativa okruhu velké problémy (kolony) tak zda ti není lépe, když věčně stojíš na dílně. :D :D :D Jinak co pozoruji, tak nejsi sám co to vozí do "plna" jen se s tím nechlubí, jen čekají až je kolegové napráší na sociálních sítích. :D :D :D
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
sob kvě 03, 2025 9:24 am

4215

Příspěvek

rakouský Prouza. https://www.facebook.com/reel/1235532271505326
Ale náš Prouza88 by to dal i bez těch větví. Nač se zdržovat. :D :D :D
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
sob kvě 10, 2025 9:59 am

Prouza88

Příspěvek

4215: kurňa jak já? Kde má ten rak čepicu? No, tak klid.. :lol:

Já momentálně neprovádim nic zvláštního, furt sem a tam a nic k všimnutí.. Snad jen že sme s kolegem vytůrovali dispo že nám odešel ze skupiny Dispečink kterou sám založil :D Měl smůlu, správce je kolega, tak ho přidal z5, aby si to mohl dočíst :mrgreen:
Mužu doporučit, s dispečinkem komunikovat přes nějakou skupinu, messenger apod. Bo už se nestane že o něčem nevite a je to vaše chyba atd.. Najednou zjistil že se z průseru nevykecá a vrátili sme mu to aj s navyjákem :lol:

Tak byl zdánlivě drsnej na nás dva dny, pak mu kleklo auto na turbu a bylo :think: Nejhorší bylo, že mu to kleklo hned po tom co sem zachránil bezruku, který kleklo taky turbo :mrgreen: Tak nám to natahali na dílnu odtahovkou a bylo :roll: To by ale bylo kdyby někde byla akce bezemne že, tak hned ráno na to bác a už mi to taky nejelo :lol: Měl sem podezření na prasklej intercooler ale naštěstí se jen smekla hadice..

A takle to mam pestrý furt..
Teď se vrtám ve vozejku, nende mi levá obrysovka.. Teda spíš už to nesvití vubec :D Sem to ladil minulej tejden, všecko šlo, tak sem chtěl ráno na STK a už to zas nesvitilo :doh: Sem do toho kouk a už to nende vubec :pray: A teď nevim jestli je někde kábl šluslej, nebo odešla jednotka v autě, vyzkoušet jinde to nemužu, bo tam mam spešl koncovky, no to mužu mejt jen já :mrgreen:
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
sob kvě 10, 2025 1:44 pm

Odpovědět

Zpět na „Uživatelská sekce“