Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
Re: Hasičské Tatry
Tak to první auto už je u NP Šumava od zimy, mám fotky ještě na sněhu. Ale jestli se už staví další netušim. Ale už je blízko k předání skutečný terénní speciál pro šachtu.
Co to pro tu šachtu je ?
Díky !
Díky !
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
Modernizovaný Triton pro CO Brandenburg
https://x.com/praisethesteph/status/194 ... LxaXbLlsBg
[/url]

https://x.com/praisethesteph/status/194 ... LxaXbLlsBg

Vůbec neříkám, že to není krásné, protože se mi to moc líbí, ale k čemu to je?
Nerozumím tomu, ale myslel jsem si že hlavní důvod, že Braniborsko je téměř celé na písku, tak kvůli průchodnosti terénem. No a ta druhotná výhoda, zda jsem to dobře přeložil, tak asi jak se stále mluví o válce na Ukrajině, tak aby jsme byli připravení.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
TATRA PHOENIX 16 x16
BOCAR 2025
Nám, laikům, dává takhle dlouhé auto s dlouhou kabinou větší smysl než čtyřkolka, kde je kabina polovina auta. Ale v tendru byla u nás asi jen ty čtyřkolky, že?
Spíše by mě zajímalo, jak se s tim poperou naší nastavbaři. Kdypak vyjede nějaký krásný kousek z jejich dílny

Ctyrkolka s kabinou pro druzstvo je zakladni CAS pro JPO. V sestiroletovem provedeni je moznostmi ulozeni vybavy uzposobena pro nasazeni u vsech druhu zasahu a veze sebou optimalizovane mnozstvi hasiv.
Sestikolka s dlouhou kabinou je oduvodnitelna u dobrovolnych jednotek s jedinou CAS, typicky JPO III.
Z domacich nastavbaru bude takovou sestikolku realizovat THT z ramcove smlouvy 2024.
Sestikolka s dlouhou kabinou je oduvodnitelna u dobrovolnych jednotek s jedinou CAS, typicky JPO III.
Z domacich nastavbaru bude takovou sestikolku realizovat THT z ramcove smlouvy 2024.
Moc díky, už tomu rozumím.