Stránka 1 z 5

Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: pon led 18, 2021 11:16 pm
od mc.imi
Zakládám téma na podporu Aleše Lopraise, který se stal obětí mediální kampaně stáje Buggyra Racing. Za nápad na založení tohoto topicu děkuji uživateli Pick.

Zveřejnění On-boardu s inkriminovanou hláškou bylo nešťastné rozhodnutí, ale to co se rozpoutalo je naprosto přehnané, nechutné a zákeřné. Je zcela evidentní, že cílem mediální kampaně ze strany Buggyry je poškodit, případně zničit Alešův tým. Praktiky, které používá Buggyra jsou mi odporné, a letošním rokem pro mě tato "stáj" přesta existovat.

Tímto bych tedy rád vyjádřil podporu Alešovi Lopraisovi za sebe a svou ženu. Jsme s Tebou Aleši!

Ivo Kočí s rodinou

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 12:05 am
od cech555
souhlas

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 6:07 am
od Milda
To, jak se to rozjelo, nezbývá nic jiného, než jen souhlasit. Už jen jak bylo zacházeno s adekvátní omluvou a PR blamáži za poslední měsíce ze strany Buggyry.
Z FANDŮ DAKARU KTEŘÍ HO SLEDUJÍ HLAVNĚ OD ROKU 1985 SI NIKDO SRANDU DĚLAT NEBUDE :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
A ještě doplním svoje jméno :!:
Miloš Prášil

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 6:15 am
od Guiseppe
Lobpreis Team wünsche nur das beste hiermit haben sie meine volle Unterstützung.
Kopf hoch, freue mich auf Dakar 2022
Beste Grüße j.f.t

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 7:14 am
od mirasat
Dnešní doba je zvrácená, společnost vyžilá, vymýšlící nesmysly.
Ženské ať jsou rády, že se o ně někdo zajímá, ať závoděj a nikdy neudělaj stejnou chybu, jako Aleš (když se sejdou ženský a baví se o chlapech, ať se to nikdy nedostane ven).
A celý tým BUG-GYRA ať si nastuduje ČTYŘI DOHODY (Don Miguel Ruiz).
Aleši, nenech se otrávit, závodit se má na trati.
Hodně zdraví a sportovních úspěchů přeje
Míra Laduna.

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 7:16 am
od mirou
Tímto bych chtěl také vyjádřit podporu Alešovi a jeho celému týmu a zároveň vyjádřit nesouhlas s mediální "masáží" týmu Buggyra. Zejména pak jejich snahu o překrucování faktů, kterými snadno klamou "sváteční fanoušky sledující Dakar" a prakticky širokou veřejnost. Nás skalní fanoušky, kteří sledují Dakar a vše kolem něj prakticky celoročně, tato záležitost více než uráží !!!

Aleši držte se, nenechte si tímto zkazit chuť .... přeji Tobě i celému týmu ať se vám daří. Už nyní se těšíme na další závody, při kterých vás budeme moct podpořit :wink:

Michal Rouče

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 7:24 am
od xtomos
Vzhledem k tomu, ze probehla omluva, tak mi prijde jiz za hranou to dale medialne tocit, aby si na tom Buggyra a Kolocovi delali reklamu. Alesi drz se a hlavne se nenech otravit a tesim se na dalsi tvoje zavodeni a na dalsi Dakar. T.Ď.

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 7:39 am
od cernokneznikix
I ja se pridavam s verejnou podporou Alesovi, Botulovi a celemu tymu. Ceka kauza je nechutne nafouknuta, zbytecna a nema nic spolecneho se sportovni strankou Dakaru...at si dementor Koloc zamete nejdriv pred vlastnim prahem..

Alesi nedej se👍

Honza

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 8:03 am
od Lochy
Dakar byl vždy soutěž pro chlapy (a pro ženský, co maji pro strach uděláno).
Pokud má někdo problém s někým, kdo mluví o jeho dcerách, předpokládal bych, že si to s ním v tomto duchu vyřídí stručně a jasně.
Jakákoli jiná řešení (zejména pak od klávesnice, monitoru či displeje) mi přijdou zbabělá a nehodná ducha Dakaru.
Duch Dakaru je to, co naprostá většina lidí při tomto závodě hledá. Podle mne k němu rozhodně nepatří handrkování se ve virtuálním prostoru, zejména pak po tom, co proběhla omluva. Další rozmazávání považuji za slabost a malost.

P.S. Hluboce si vážím práce všech mechaniků a dalších lidí, kteří se starají o to, aby závodníci mohli na Dakaru závodit, stejně tak mají můj obdiv všichni, kdo se pouští na trať s vědomím, že to může být jejich poslední cesta, bez ohledu na to, v jakém týmu jedou. Bez nich by totiž zádný Dakar nebyl.
Naopak si nevážím lidí, kteří ve virtuálním prosotru neustále propírají jedno a totéž špinavé prádlo.
Martin Lochovský

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 8:18 am
od MichalJ78
Zdravím celou posádku,
hlavně hodně chuti do dalšího vývoje techniky a závodění. Bez Vás by Dakar nebyl Dakarem. Moc držím palce.
Dakar = Loprais, Loprais = Dakar

PS: asi jsem ještě normální generace (1972 - ta poslední normální :D , táta jedný dcery), ale považuju podobná řeši za normální, lidský, chlapský, ženský.... Vždycky hodnotily ženský "použitelnost" chlapů, chlapy řešili "sjíznost" dam. Až dneska začíná být problém vyznat se v těch 27 pohlavích...Takovéto věcí se opravdu neřeší omluvou. Takovéto věci se řeší buď v klidu u piva a vína nebo v neklidu fackou nebo kabelkou. ALE HLAVNĚ PŘÍMO (ale to usvědčený a odsouzený zloděj a podvodním, kterému byla odepřena pohostinnost nápravného zařízení nepochopí).
Michal JAroš

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 8:42 am
od tatrmanhastrman
ILT máte moji podporu, holky jsou mladé a chtějí se zviditelnit o rasismu a sexismu vědí kulový, vyrustají v blahobytu.
Hodně úspěchů na dalších dakarech. V. Valoušek

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 9:31 am
od toulavejtom
připojuji svou podporu Alešovi,,jeho omluva,byla pro mne správné gesto ,hodné správného chlapa,bohužel ublížená strana omluvu nepřijala a celou kauzu jen zbytečně vyostřila.Všichni jsme omylní a Aleš a jeho posádka vypustila do světa větu ,která mne osobně pobavila,ale ,,rádoby" tolerantní svět pobouřila.Když tedy tenhle ,,tolerantní" svět ,netoleruje omluvu,pak asi nebude tolik ,,tolerantní a multikulti".

Tomáš Kouba

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 9:38 am
od Peter G
Aleš, Butulu - nabudúce nech to skončí iba v kabíne, von to nepatrilo, ale padla omluva a to je OK. Omluva prijatá nebola účelovo, pretože by to rýchlo stíchlo a nebolo by z čoho vytĺkať potenciál sledovanosti a o ten na Dakare ide predovšetkým (i keď predovšetkým by malo ist o pretekanie). I keď Alešovo konštatovanie nemalo ani rasisticky ani sexistický nádych, ja som ho tam teda nenašiel. Butulovo konštatovanie zase iba odrážalo realitu. Chlapci, držím vám palce a prajem veľa zdaru do ďalšieho závodenia a hlavne menej zrážok s "blbcami". Najhoršia je totiž zrážka s blbcom. Najskôr sa ta snaží stiahnuť na svoju úroveň a tam ťa potom dorazí svojimi argumentami. Tak vám prajem, aby ste sa nenechali ďalej sťahovať, a ešte lepšie, aby sa vám "blbci" vyhýbali.

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 9:59 am
od migal
I já bych rád vyjádřil podporu Alešovi a celému týmu,
kolonoskopie nikoho nezajímala, ale jak padne slovo černoška tak se z toho média(čti Buggyra) může po.....t.

Aleši nenech se tím otrávit a pokračuj v tom co tě baví.

Michal Koníček

Re: Podpora pro Aleše Lopraise

Napsal: úte led 19, 2021 10:15 am
od Kail
Aleši jsme s tebou!