Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Přijmeme nového kolegu na dispečink, spedici a do technického zázemí.

Příspěvek

Milujete strategie, organizování týmu, plánování a dosahování cílů? Máte ambice, chcete ve své práci vidět smysl, mluvit s lidmi a mít kolem skvělý kolektiv? Nebo je pro vás důležité pevné zázemí, jistota a opora v tom nejhlubším smyslu? Potom právě vám nabízíme práci na dispečinku, ve spedici, nebo v technickém zázemí. Jsme firma, která z malé rodinné dopravní společnosti vyrostla do nadnárodního formátu, a přesto si udržela velmi lidský a vstřícný přístup.

Co vás čeká: záleží, v jaké oblasti se rozhodnete s námi spolupracovat – vždy využijete své schopnosti komunikace s lidmi, plánování, organizace, nebo obchodních dovedností. Na všech pozicích je důležité si stále uvědomovat, že zajišťujete servis a podporu pro zákazníky i naše řidiče. Každý den bude trochu jiný, ale každý den může být zábavný, přestože byl třeba náročný. Jednoduše, budete využívat svůj potenciál a schopnosti.

Nabízíme parádní kolektiv lidí, kteří Vám pomohou s rozběhem i po něm, spoustu nových zkušeností, stabilitu společnosti, která je na trhu přes 30 let, a především lidský přístup. Provozní potíže, řešíme spolu, nikdo není na nic sám. Naopak, každý má u nás příležitost učit se od lidí, kteří v životě dokázali něco vybudovat, tvořit a fungovat, proto je u nás samozřejmostí možnost profesního růstu a další kariéry napříč celou firmou.
Je toho ještě dost, co můžeme nabídnout, tak pokud máte zájem, umíte zapojit hlavu, máte tzv. „fištróna“, umíte udržet klid i rozvahu a rádi hledáte cesty tam, kde ostatní ztrácejí hlavu, ozvěte se. Spolupráce a život s námi Vás bude bavit.

Zavolejte nám na číslo: 777 840 724 a rádi s Vámi vše prodiskutujeme.


Obrázek
úte dub 05, 2022 2:59 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host