Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Řidič kamionové dopravy – TUZEMSKO. Každý víkend doma.

Příspěvek

FIRMA: SÝKORA - TRANSPORT s.r.o. (Tel: 722 939 922)
KOHO HLEDÁME: přijmeme řidiče vnitrostátní kamionové dopravy na hlavní pracovní poměr. Vozidlo jezdí přepravy pouze po vnitru. Víkendy jsou vždy volné. Nabízíme nadstandardně vybavené vozidlo VOLVO FH 500 s návěsem Schmitz.
NABÍZÍME: mzdu 40 000 - 55 000 Kč + další benefity, pojištění odpovědnosti, bezúročná půjčka, možnost půjčení firemního vozidla.
POŽADUJEME: praxi alespoň 2 roky. ŘP sk. C+E, profesní průkaz + platná školení, karta do digitálního tachografu, platné psychotesty (lze dodělat), spolehlivost, zodpovědnost, slušné jednání s klienty a dobrou péči o svěřené vozidlo a jeho vybavení.
O NÁS: Jsme menší rodinná firma fungující již 13 let. V současnosti je vozový park složen z 15 vozidel. U nás je řidič jedním z nás, nikoliv číslo. Vše máme založeno na osobních vztahu se všemi zaměstnanci. Majitel společnosti je jedním z vás a mezi vozidly a řidiči se pohybuje každý den. Je k dispozici jak osobně, tak na telefonu po celý den, ochoten vyřešit jakýkoliv problém, jak pracovní, tak osobní. Řidič, který odvádí dobrou práci, je zodpovědný a pracovitý se u nás cítí dobře a je i náležitě odměněn.

ZAVOLEJTE NÁM: 722 939 922

Na TRUCKJOBSU najdete celý inzerát: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... lny-vikend

Obrázek
čtv led 05, 2023 8:48 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů