Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

INTER STAR LIBEREC s.r.o. přijme řidiče MKD. Plný úvazek.

Příspěvek

Aktuálně přijmeme do svých řad jednoho spolehlivého a samostatného řidiče. Naše hlavní destinace jsou Švédsko, Německo, Rakousko, Itálie, Norsko, Řecko a ostatní EU – max 5 % celkového rozsahu. Požadujeme praxi min. 2 roky v MKD, alespoň 1 referenci od předchozího zaměstnavatele, čistý trestní rejstřík a bezúhonnost a žádné exekuce. Samostatnost a flexibilitu. Bydliště nejlépe do 50 km od sídla firmy. Ochotné a vstřícné vystupování směrem k zákazníkům, kolegům a vedení firmy, péči o svěřené vozidlo.

Organizace práce a odměna: přepravy ze 70 % od pondělí do pátku, v případě vzdálenějších destinací může být, po předchozí dohodě, víkend venku. Organizováno stylem export/import, žádné turnusy. Příjem 45 000 až 55 000 Kč čistého, včetně stravného, převodem na účet k 15. dni v měsíci, výše mzdy se odvíjí od počtu odpracovaných dnů – řidič si velmi lehce spočítá mzdu.

Nabízíme přidělené vozidlo zn. MAN nebo DAF (low-deck, r.v. 2018), návěs Panav r.v. 2022. Moderní zázemí vlastního areálu – místnost pro řidiče, WC, sprcha, dílna, parkování pro OA, přímo u rychlostní komunikace. Práci v kolektivu rodinné firmy – kolektiv do 10 lidí, majitel je přímo dispečer, řidič není pouze číslo, známe se všichni osobně a na všem je možné se dohodnout. Služební telefon, neomezený paušál a data. Záznam o provozu vozidla pouze elektronickou formou do integrovaného tabletu. 50L nafty/benzínu na měsíc na dojíždění do zaměstnání. Pracovní oblečení a pomůcky hrazené firmou. Odměnu za péči o vozidlo a spotřebu pod stanovenou normu. Úhrada mýta přes společnou jednotku, na paušál, řidič s tím nemá starosti. Většinou zajímavé přepravy pro menší zákazníky, automobilky jen výjimečně, odpady nevozíme.

Zavolejte nám na číslo: 739 054 969

Celý inzerát najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... lny-uvazek


Obrázek
úte led 10, 2023 1:28 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů