Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

DOUPEGO LOGISTICS s.r.o. přijme řidiče MKD. Víkendy volné, pauzy doma.

Příspěvek

DOUPEGO LOGISTICS s.r.o. přijme řidiče MKD. Víkendy volné, pauzy doma.
Máš energii na rozdávání, baví tě řízení kamionu, nevadí ti přes týden spát v autě a hlavně chceš mít fajn práci, která tě bude bavit? Tak to ti držíme místo u nás v týmu! V současné době hledáme řidiče kamionu na mezinárodní dopravu.
Jedná se o pravidelné linky z Bratislavy do Německa. V případě bydliště na trase D1/D2 Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Brno - Břeclav - Malacky - Bratislava je možné i někdy v týdnu dělat pauzu doma. Práce od pondělí do pátku s výjezdy v neděli ve 22hod./pondělí v 7hod. Vozidlo DAF XF 480 SSC + plachtový návěs.

Požadujeme řidičské oprávnění C + E, profesní průkaz a zdravotní způsobilost, digitální kartu řidiče, znalost a dodržování předpisů, čistý trestní rejstřík, prokazatelná praxe výhodou, samostatnost, dochvilnost a komunikativnost.
Nabízíme 45 000 Kč - 65 000 Kč čistého, zaměstnanecké bonusy, simkartu s neomezeným voláním a datovým tarifem. Garantujeme výplatu vždy včas ve výplatním termínu. Hrazené školení řidičů, cestovní pojištění. Nabízíme férové jednání, a to rovněž požadujeme. Dispečer na telefonu 24/7.

Zavolejte nám na číslo: 725 170 335

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@doupego.mkd

Obrázek
pát zář 15, 2023 2:43 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů