Re: Parkoviště
https://zdopravy.cz/prvni-pumpa-a-parko ... .sznhp.box
takže 40 na každé straně.... na noc 50-60
To ujde, když budou každých 60km
takže 40 na každé straně.... na noc 50-60
To ujde, když budou každých 60km
Po 60ti km? Tak dlouhá ta dálnica ani není
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Tak až jednou bude. Od d1..... to co tam je teď je strašný.
-
V cz jsou nejhorsi parkoviste v unii.suverene.kolik si myslite ze je pump nebo parkingu na opravene d48,od lipnika po tesin?nula,slovy 0.muzes stat na shell u olomouce,kde se krade liga.nebo jet k Lamelu,na hof za 350kc.vcene neni ani kava nic.a pak zaparkujes na tesin ale na polske strane.cz zrusila.zastrelit cele red4telstvi Rsd
-
- Kontaktovat uživatele:
Jose Shell u Olomouce ? V kterých místech. Co vím tak by měli zanedlouho otevřít nové parkoviště když jedeš po D 1 z Přerova na Ostravu, ale nejsem si jist kdy to bude Teď jsem viděl, že Křepelka zájezdní hostinec se opravuje a venku je udírna a prodávají jídlo sebou, jen nevím jak to tam je cenově.
Vše o Karosách na stránce:
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz
-
Od Hranice na morave,po Tesin prechod,nevybudovali jedine misto na parkovani.usek 80km?naopak zrusily co bylo.na Nj pumpu,u fm naproti hospodu.jak vyjedes z fm je hned pumpa,vyjezd jak z nemeckeho autobahnu,na pumpe 3mista pro lkw a to takove ze nevyjedes,pokud ti necuvne ten vedle.do tesina pak nula mist.jak to nekomu prijde normalni takto stavet.prejed tesin do polska a jsi jak v jinem svete,pumpa za pumpou s opravdovym parkovistem.ten magor od Krepelky si dal poutac naproti na tom parkingu ze mas jit na menu..pres dalnici..idiot.to ze tam vybira nezakone 200 noc ani nemluvim
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem netušil že na Křepelce vybírá peníze za parking. A já si myslel že se to tam zlepšilo.
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz
-
Vybira.nezakone.jako jinde.neni to jeho.jen zdime kamiony.vede to Lammel,u Praslavic.zajed,uvidis.chces udelat 45minut ve 2 rano?dej 300kc.atp.proto takove zidy uplne bojkotju a v Krepelce bych si nedal obed ani kdyby byl zadarmo.tecka.
-
K tomu parkovani.ono neco malo je postavene,u tech Ctp parku,ale co z toho jak si ztoho udelaji privatni parkoviste domaci?jak ted koukam,u Jicina.parking lkw,deset mist sikme stani.v prvnim osobak uprosted,domaci spz.tzv si drzi misto,dojede v patek,stoji tam od pondeli?za me ,vypustit kola curakovy.a vsechny.druhe a treti misto,sklopka,a Adr cisterna.oba opet domaci.pak 3tuna z polska uprostred,at se citi jak lkw.proc by to mel dat na osobaky jak muze zamrdat pruh 15m..skoda slov.
No a v germanii sem to viděl flastrovat, karavan a spící osobák
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Namaloval jsem mu mastnou rukavici kosoctverec pres celni okno cele.snad mu to dojde.kola mu nevypoustim ani neprobodnu.to by bylo ubohe.parkovat chce kazdy,ale zamrdat na tyden flek citronem uprostred.vysranej curak.
-
Raku,ja o voze,ty o koze opet.bavim se o osobnich autech postavenych na lkw spur tyden a vice,aby Pepa z lhoty mel kde postavit truck jak dojede po dvou tydnech.si to nepochopil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jose: jo tak to by mě taky naštvalo s tím osobákem. Ta cisterna a sklopka, nevidím důvod proč by tam nemohl stát, když stojí tak jak má. Parkoviště tam je a je snad jedno jestli tam bude parkovat domácí s kamionem a nebo někdo cizí ne ?
Je pravda že jsem na Křepelce zaparkoval v pátek dodávka s šipkou, abych dotáhl kola a nikdo nepřišel asi náhoda.
Je pravda že jsem na Křepelce zaparkoval v pátek dodávka s šipkou, abych dotáhl kola a nikdo nepřišel asi náhoda.
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz
-
Bagr.parkoviste tam je,to mas pravdu.pod nim dodatkova cedule,jen pro zasobovani dhl.schenker a jeste nevim koho.tzn.auta co cekaji na nakladku vykladku,pro ne.a ze jich tam jezdi..sklopka tam urcite nic nevozi.jen tam bydli nekde,ve tri rano vyjizdel(fukal vzduch pul hodiny) a ta becka s Adr,na ni ryba,atp,netusim kde to tam staci.osobak nekomentuji,vysranec domaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jose: tak to jsem nevěděl s tou dodatkovou tabulkou. To se pak nedivím když tam jedeš naložit/vyložit že nemáš kde zaparkovat. A ještě na Křepelce na obou místech vyvážíme popelnice tak se to tam trochu zlepšilo skrz úklid.
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz