Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
Re: Tatry s hydraulickou rukou
Nemít TATRU stojím tam ještě teď !!! Nezlobte se pane,já věřím že máte nejlepší ceny,ale Fridex fakt nepotřebuji...
-
- Kontaktovat uživatele:
Akce "kulový blesk" po první etapě a jedno vozidlo je už v provozu.
http://www.kamito.cz/Reference---4-x-4- ... 288-8.html
http://www.kamito.cz/Reference---4-x-4- ... 288-8.html
-
Zdravicko
Chci se zeptat: odkdy začala tatra ve výrobě zesilovat ram pod HR ??? teď co jsem viděl na Phoenix-e je to take zesíleně za kabinou, ale u staršich je to vše jen dodatečné zesílení při montáži hydr. ruce ??
Chci se zeptat: odkdy začala tatra ve výrobě zesilovat ram pod HR ??? teď co jsem viděl na Phoenix-e je to take zesíleně za kabinou, ale u staršich je to vše jen dodatečné zesílení při montáži hydr. ruce ??
zaverecny: ta první fotka je MAN.
Pane Tohle není vobyčejnej nákladák To je TATRA
A teď šroubovákem tady to udělátko takhle pošoupneš...no....takhle...no a je to v prdeli
A teď šroubovákem tady to udělátko takhle pošoupneš...no....takhle...no a je to v prdeli
Nemít TATRU stojím tam ještě teď !!! Nezlobte se pane,já věřím že máte nejlepší ceny,ale Fridex fakt nepotřebuji...
-
Pavel: není to náhodou bejvala Tatra od firesty?
Ne,ne je to bejvalka od Imos group
-
ahojte
Nejezdi tu někdo na autě s hydraulickou rukou kategorii 22 - 24 tm s dálkovym ovládání ? třebas jako je Palfinger 23080, Fassi 235, PM 24, hiab 245, ....
pokud jo prosim kontaktujte mě přes soukromé zprávy . Ďěkuji
Nejezdi tu někdo na autě s hydraulickou rukou kategorii 22 - 24 tm s dálkovym ovládání ? třebas jako je Palfinger 23080, Fassi 235, PM 24, hiab 245, ....
pokud jo prosim kontaktujte mě přes soukromé zprávy . Ďěkuji
-
Moc hezká souprava. To už se jen tak nevidí. Díky za foto
Dakujem.Snazim sa ho udrzovat v top stave.Som puntickar.Jedina vec co nedokazem prepacit konstrukterom je ze tam nedali turbo.