Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
Re: Tatraktor
To nějak nechápu tu ironickou byznys ..... jako ten co ty přestavby provádí? (má plný dvůr na přestavbu) nebo je to mířeno na zemědělce? , nebo na dopravce?
- M.Z.
- Kontaktovat uživatele:
Jaké výhody nakonec teda těm traktorům zbydou? Jsou to kundy, nastaví nějaká pravidla, člověk s tím počítá, investuje ranec, který za to chtějí a pak si to svévolně změní a postaví skoro na úroveň běžného náklaďáku?!
R490
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
to Karel334: Tady je k tomu taky výživná diskuze, i se zdejšími přispěvovateli.
https://www.facebook.com/groups/1519873 ... 923874227/
No že teď je plný dvůr aut na přestavbu, se může rychle vyprázdnit. Za mě je to vychcání skupiny autodopravců. Na podzim jsem pravidelně potkával auta na řepu, která v pátek ještě jezdili na "bílých" značkách a v pondělí už měli značku žlutou. Ani to auto neumyli a lesklý flek po RZ tam svítil do očí. V Boleslavi jsem potkal zásobovače ve škodovce normální tahač+jednonápravoví návěs. Tudle jsem potkal dva lesovozy a firma pro kterou jezdi, podle webu má se zemědělstvím společného jen to, že mají někde na moravě 460ha pastvin.
https://www.facebook.com/groups/1519873 ... 923874227/
No že teď je plný dvůr aut na přestavbu, se může rychle vyprázdnit. Za mě je to vychcání skupiny autodopravců. Na podzim jsem pravidelně potkával auta na řepu, která v pátek ještě jezdili na "bílých" značkách a v pondělí už měli značku žlutou. Ani to auto neumyli a lesklý flek po RZ tam svítil do očí. V Boleslavi jsem potkal zásobovače ve škodovce normální tahač+jednonápravoví návěs. Tudle jsem potkal dva lesovozy a firma pro kterou jezdi, podle webu má se zemědělstvím společného jen to, že mají někde na moravě 460ha pastvin.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
to Karel334: Co má např. tato firma společného se zemědělstvím.
https://ask-me.cz/?utm_source=search.se ... z-13733940
https://ask-me.cz/?utm_source=search.se ... z-13733940
To nevím zda ask má nějaké pole... je to věc majitele . Chceš traktor ? zaplatíš a máš traktor. Nic divného na tom není .Je to stejné jako přestavba dodávky na obytný auto. Divné ale bude ,jak chtějí nařídit přemístění rz na předek auta? Budou to vysílat v radiu že to mám dát na předek? Nebo p.Kupka bude rozesílat druhou rz poštou? Nebo ji přivezou v neděli po obědě osobně? Nelze poplatek vybírat ,když není jak kontrolovat.
MZ Je to hlavně o silniční daní a pojištění. za rok cca 40 tis kč uspořeno . Pak ty lesy značek zákazů lze někdy ignorovat a taky jízdy o so ,ne , svátky, vjezdy do měst, Tacho na kolečko,7dní ke kontrole stačí. tk 2roky,délka soupravy povolená bez povolení nadměru 20m!! a to je stále lepší než platit a nechat se buzerovat... Mýtem Taky konečné zmizí dohady zda traktor na dálnici může nebo ne! Každej ouřada o tom jen tlachá a ví ho...o,co ten zákaz předjíždění na dálnici? platí i pro ten traktor když značka to nezakazuje? Tam je tolik kliček !
to Karel334: No koukám, že ta diskuze na Facebooku se rozvíjí, a třeba názor co mám i já, že STK ti zajistí každý týden nově zřízená InSid, která po tobě půjde jak slepice po flusu, ti taky ty výhody znechutí.
Ale ono to je i obráceně ten les značek, co dali cestáři před první vlnou zemědělských protestů, nezmizeli ze silnic I.třídy. Osobně vím o jednom úseku kde to tak je a traktory se tam vesele prohánějí, a vždy si říkám, že se ještě nenašel nějaký pomocník VB co ten traktor nahlásil. No a na dálnici se ty značky změní z nákladních vozidel na vozidla nad 3,5tuny. A tu značku si myslím ještě rád koupíš za své a ve svém volném čase. Napadlo mě příklad té mé známé silnici I.třídy, kdy ŘSD tam dalo aktivně kameru po zavedení mýta na silnice prvních tříd. A když tam projedeš 5x do týdne a 5x do týdne tě zastaví celní správa (a sám víš, že celníci jsou horší, než policajti a domluvu neznají, a nejmenší pokuta je pro ně 1000kč) že nemáš zaplaceno mýto.
Ale uvidíme. Ale základ je jak to tam někteří popisují. (na tom FB)
Ale ono to je i obráceně ten les značek, co dali cestáři před první vlnou zemědělských protestů, nezmizeli ze silnic I.třídy. Osobně vím o jednom úseku kde to tak je a traktory se tam vesele prohánějí, a vždy si říkám, že se ještě nenašel nějaký pomocník VB co ten traktor nahlásil. No a na dálnici se ty značky změní z nákladních vozidel na vozidla nad 3,5tuny. A tu značku si myslím ještě rád koupíš za své a ve svém volném čase. Napadlo mě příklad té mé známé silnici I.třídy, kdy ŘSD tam dalo aktivně kameru po zavedení mýta na silnice prvních tříd. A když tam projedeš 5x do týdne a 5x do týdne tě zastaví celní správa (a sám víš, že celníci jsou horší, než policajti a domluvu neznají, a nejmenší pokuta je pro ně 1000kč) že nemáš zaplaceno mýto.
Ale uvidíme. Ale základ je jak to tam někteří popisují. (na tom FB)
Tak tento týden jsem potkal na nakládce automotive klasickou plachtovou soupravu na traktorových číslech. Zatím co řidič tahal paleťákem těžké palety po návěsu,(asi riziko propadnutí ještěrky podlahou) tak jsem si prohlédl ten jeho zázrak. Měl obě tabulky z výroby, tak asi to byl pracovní stroj, (k těm se dávají dvě RZ ???) Ten pseudorám, no škoda mluvit, sváry jak od žáka 2ročníku učiliště, do půl kabiny, tak prostě jen na ozdobu,přidělané k rámu tahače jen aby to drželo. Asi má moc práce, neb zapoměl zavřít nádrž a ztratil víčko, než naložil 33palet, tak byl bez vzduchu a hlavně na dveřích namalováno AD F..... sr (o se mu ztratilo) Takže asi tak.
4215
ty máš ze všeho vánoce jak kdybys byl poprvé venku. Že má někdo auto v bordelu není o tom jaký to má spz. Že si traktor může koupit každej je taky v pořádku, i ty domů můžeš dotáhnout zetora a nikdo po Tobě nebude chtít dokázat že umíš s vidlema