Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida

Odpovědět
Pick

Re: Dakarská hospoda

Příspěvek

tak už i ASO se přidalo k odsouzení "nechutných a ponižujících komentářů"..... :pray: :pray: :savle:
https://www.fia.com/news/fia-and-aso-joint-statement
#JáTaky
#FuckOffBuggyra
stř led 20, 2021 3:39 pm

Milda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Víš jak to je, kdo první žaluje žaluje nejlíp :lol:
stř led 20, 2021 3:48 pm

Pitris

Příspěvek

Timy: K tomu počtu vítězství. Když se podáváš do téhle knížky
https://www.dakar.com/en/historical
která se dá považovat za oficiální, vzhledem k tomu, že ji mají přímo na dakar stránkách. Tak Karel Loprais má 6 vítězství v kategorii kamiónů.
(Pepa Macháček jedno ve čtyřkolkách)
stř led 20, 2021 4:49 pm

Coudy

Příspěvek

Je to přesně tak, jak píše Filip. I já to vnímám stejně.

Legendární Karel Loprais vyhrál s kamionem svoji kategorii či v roce 1988 podkategorii, ale pokaždé byl z kamionů nejrychlejší - čili 1. (slovy PRVNÍ) ze všech kamionů. Zaslouženě tedy má celkem 6 titulů. Oproti tomu legendární Josef Macháček naposledy vyhrál s vysavačem svoji podkategorii, přičemž zdaleka nebyl z vysavačů nejrychlejší, ale byl až 12. (slovy DVANÁCTÝ) ze všech vysavačů. A tuto skutečnost staví Buggyra na stejnou úroveň. Co k tomu dodat? Snad už raději nic.
stř led 20, 2021 4:58 pm

Milda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Tak Jony K. bude asi ten největší mediální manipulátor :lol: už jen když ho slyším je mi z něho na blití :mrgreen: :savle:
Mě stačí jak odepsali Kolomajze jak cirkusového medvěda, z Jardy Valtra udělali blbce :cry: když jim zajel slušný výsledek a o Alešovi je lepší ani nevědět co sním udělali za obchod :cry: kdo ví jestli neměli prsty v tom jak zakázali Královnu :think:
stř led 20, 2021 5:23 pm

laik

Příspěvek

A jestli nezapálili renaulta.
stř led 20, 2021 5:25 pm

Milda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Laik vidíš na Rencka jsem zapomněl :lol:
vidíte tady někde vítěze T3?
#Dakar2021 - Podium Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=1eSSu1vfL6c
stř led 20, 2021 5:38 pm

Jirka.budejovice

Příspěvek

Ale musíte uznat že jsou velmi obratný. Já už na to peču. O fanoušky jim nejde, u mě končí jako jediný český čistě business tým, kde prachy jsou důležitější než fair play. Skuteční fanoušci Dakaru se na ně vybodnou, ale ti jim prachy nenosí, takže jim to nevadí. O tom že tým vyhrál Dakar teď ví několik milionů lidí. To že to ve valné většině fanoušci nejsou a jediné co o Dakaru ví, že se dřív jezdil v Africe je také jedno. Sponzoři byli vidět, budou se také chlubit že podpořili tým co vyhrál Dakar, takže vše je v pořádku. Že Dakar jako sport je pro ně hlavně business víme už od začátku, sami tvrdí, že jsou jediný český profesionální tým, což chápu tak, že z ničeho jinýho než od sponzorů a od platících posádek příjem nemají (kromě počátečního kapitálu z nejmenované Náchodské firmy) , tak se pak není čemu divit že si tu pravdu přiohnou ke svému prospěchu.
To že to dotáhnou do tohoto extrému, kdy mají žaludek i na to, že kvůli své prezentaci výsledků přijdou i o skalní fanoušky tohoto sportu je věc druhá a pro mě osobně smutná.
Ať to zase nevypadá, že tu jen škemrám a pomlouvám, je mi jasné, že ostatní české týmy dělají také spoustu věcí pro reklamu a pro sponzory, samozřejmě že ano, ale ten finální pocit z těch týmu mám úplně jiný a i kdyby to tak nebylo, tak se alespoň snaží, že cílí na normální sportovní fanoušky.
stř led 20, 2021 5:56 pm

Milda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Taky na to už peču, prostě mi to nevysvětlili a tak to už zůstane, je to tak jak psal Filip jde o slovíčkaření :dance: Jony K. si bude mlet co potřebuje a použije k tomu i Kalinu, který musel povídat co povídal a pak musel mlčet až z toho měl tiky :lol: Všichni tady vycházíme z toho co na vlastní oči vidíme na oficiálních stránkách dakar.com :D
Koukal jsem na beduíny u Kamazu a nemají tam T5, ale TRUCK. :hand:
Obrázek
stř led 20, 2021 6:26 pm

Timy

Příspěvek

Jirka:
Většina týmů dělá marketing, aby mohli dělat sport. Buggyra dělá sport, aby mohla dělat marketing.
!LIAZ 4life!
stř led 20, 2021 6:29 pm

nero

Příspěvek

Jsou to takoví nosiči reklam, jak řekl jeden nejmenovaný závodník. Přestávám je vnímat jako sportovní tým.
stř led 20, 2021 6:36 pm

filip 90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jako pan Kalina, ale mluvil celkem pěkně. A nejlepší věta na konec, která se mi strašně líbila: "A pokud někdo něco vyhraje, tak je to vítěz a o tom není potřeba diskutovat."
Podle mě to je jak zlatá tečka. Protože Josef Macháček prostě vyhrál, je to vítěz a zaslouženě a ono by to takto možná úplně stačilo. Jenže... :roll:
Filip Nikl
stř led 20, 2021 6:40 pm

nero

Příspěvek

Jenže, není vítěz jako vítěz... To jsme zpět u toho rádia Jerevan. :lol: Pepovi Macháčkovi by to asi nikdo nevyčítal, pokud by se v tom neangažovala Buggyra. Jejich styl prezentace výsledků znají příznivci motorsportu bohužel již léta.
stř led 20, 2021 6:43 pm

michalCCR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

No lenže pán Kalina tvrdil že "Macháček vyhrál kategorii a tečka" a to pravda nie je.
Tak ako aj iní "taky už na to peču". Johnny Ká odpovedá len na to čo sa mu hodí do krámu, faktické otázky ignoruje. Takže sa budeme ignorovať vzájomne. Nemusím byť fanúšik Buggyry aby som bol fanúšik Dakaru.
stř led 20, 2021 6:49 pm

nero

Příspěvek

Pokud někdy skončí v Buggyře, může to zkusit v politice, tam svým stylem diskuse náramně zapadne.
stř led 20, 2021 7:03 pm

Odpovědět

Zpět na „RALLY DAKAR apod.“