Příspěvek
Ale musíte uznat že jsou velmi obratný. Já už na to peču. O fanoušky jim nejde, u mě končí jako jediný český čistě business tým, kde prachy jsou důležitější než fair play. Skuteční fanoušci Dakaru se na ně vybodnou, ale ti jim prachy nenosí, takže jim to nevadí. O tom že tým vyhrál Dakar teď ví několik milionů lidí. To že to ve valné většině fanoušci nejsou a jediné co o Dakaru ví, že se dřív jezdil v Africe je také jedno. Sponzoři byli vidět, budou se také chlubit že podpořili tým co vyhrál Dakar, takže vše je v pořádku. Že Dakar jako sport je pro ně hlavně business víme už od začátku, sami tvrdí, že jsou jediný český profesionální tým, což chápu tak, že z ničeho jinýho než od sponzorů a od platících posádek příjem nemají (kromě počátečního kapitálu z nejmenované Náchodské firmy) , tak se pak není čemu divit že si tu pravdu přiohnou ke svému prospěchu.
To že to dotáhnou do tohoto extrému, kdy mají žaludek i na to, že kvůli své prezentaci výsledků přijdou i o skalní fanoušky tohoto sportu je věc druhá a pro mě osobně smutná.
Ať to zase nevypadá, že tu jen škemrám a pomlouvám, je mi jasné, že ostatní české týmy dělají také spoustu věcí pro reklamu a pro sponzory, samozřejmě že ano, ale ten finální pocit z těch týmu mám úplně jiný a i kdyby to tak nebylo, tak se alespoň snaží, že cílí na normální sportovní fanoušky.